Säkerhet och hållbarhet sedan 1979Nils-Ingvar Holmberg började utveckla lösningar för hissar i sin lilla källare på sjuttiotalet. Sju år senare bildades Hisstema. Mycket har hänt sedan dess, Hisstema för den unika tekniska traditionen vidare och vi är idag ett komplett team och är en heltäckande leverantör och producent av egna hisslösningar. Oavsett om vi moderniserar gamla system eller bygger helt nya.
Det säkra valet vid modernisering

Våra egna produkter är kompatibla med de bästa fabrikaten och har lång bakåtkompatibilitet. Det gör att vi kan återanvända fungerande utrustning vid moderniseringar. Det gör också att vi i framtiden kan göra detsamma vid nästa modernisering. Och vid nästa. Det är minst sagt resurseffektivt och i det är vi marknadsledande idag.
Med Hisstema är du inte ensam

Vår tekniska personal konstruerar Hisstemas alla produkter så att service och uppgraderingar sker enkelt och säkert. Med personlig service och support stöttar vi installatörer, hisskonsulter och fastighetsägare att leverera hisstransport i världsklass. Hisstema tar ansvar för hela processen och alla komponenter. Samma höga krav som ställs på produkter ställs också på partners. Alltid med samma kärnvärden, hållbarhet och säkerhet, det gör skillnad över tid.
Det säkra valet vid modernisering

Hela Hisstemas team är stolta över våra produkter, partners och tjänster. Med avstamp i en familjär tradition har kunskapen kring Hissystem utvecklats längre än hos konkurrenterna. Med Hisstema är din investering säker och hållbar.

HISSTEMA AB 

Hantverksvägen 13   151 65 Södertälje 
Tel: 08-554 230 80       
Mail: info@hisstema.se

Bemanning: Mån-fre kl. 7.00-16.00

Organisations-nr: 556273-0191

Bankgiro-nr: 352-8650

 
Läs mer om oss